Plekter Tour feat. Wayward Dawn & Crown The Beast

Plekter Metalaften på Café Von Hatten med Wayward Dawn og Crown The Beast!Wayward Dawn


Wayward Dawn er et ungt metalband fra Skanderborg. Genren er groove/death metal. På trods af at genren ikke er nyskabende, sørger bandet altid for at skabe deres egen genkendelige lyd, og der er musik til enhver slags metalhead. Langsomme og hårde guitarriffs til headbangeren, hurtige kaotiske sange til mosheren og episke omkvæd til dem, der bare elsker at skrige med.
Wayward Dawn har bl.a. opvarmet for Nailed to Obscurity (DE), Jinjer (Ukraine) og Red Warszawa (DK), og spillet på Danmarks ældste metalfestival; Aalborg Metal Festival.
Bandet udgiver deres debutalbum i 2018.
www.facebook.com/waywarddawn

 


Crown The Beast


Odenseanske Crown the Beast er måske et nyt ansigt i den danske metal undergrund, men det vises ikke i deres musik eller ambitions niveau. Crown the Beast blev etableret i 2016 med et enkelt mål;; At lave halsbrækkende metal som går direkte i mellemgulvet – No bullshit and no pretend. Musikken taler for sig selv, med knusende breakdowns, stress­givende blastbeats og en decideret rasende vokal.
Bandets medlemmer tæller veteraner i metalscenen, som ikke er uvant til at stå på en scene: Jason Campbell (As We Fight, Destroyer Boy) på vokal, Simon Plumhoff på bas, Lars Von Løvendal (Grimmthurs) på guitar, Søren Rønnebech Grønning på guitar og Sebastian Ålen (Panofobia) på trommer.
www.facebook.com/Crownthebeast

 


-------------------------------
Koncerterne er en del af Plekter Tour 2018, der arrangeres af ORA, og som er støttet af Statens Kunstfond.
https://www.facebook.com/ORAdanmark

 

 

Entré: Gratis
Dørene åbnes kl. 20:00

Koncerter