Takykardia + support: Inetio

[TRIP-SOUL]"“If it’s a disease - it’s a beautiful one” - HighClouds

Trip-soul-gruppen Takykardia udgav I februar ’18 deres selv-betitlede debut-EP
som er blevet rost til skyerne af danske og internationale blogs som EARMILK. Noisey, Kaltblut Magazine, Dummy, HighClouds og Crack in the Road som kalder EP’en: “A uniquely ambitious and massively exciting first step.” 2 af sangene fra EP’en er at finde i Isabella Eklöfs hypede arthouse-film “HOLIDAY” der havde verdenspremiere på SUNDANCE FILM FESTIVAL ’18.
Med vidt forskellige baggrunde i klassisk musik art-punk jazz og performance-kunst mødtes Takykardia med fælles inspiration fra naturprogrammer og trip-hop samt en hengivenhed for fængslende æstetik. Takykardia der har hentet deres navn fra det finske ord for “for hurtig hjerterytme” præsenterer et genre-brydende og legesygt univers med Luna Matz’s forførende vokal i front.

Gruppen udgav i august debut-singlen “Immortalized” og har siden spillet koncerter på bl.a. Ideal Bar i Pumpehusets Byhave og til Manna Live. I november spillede de en udsolgt koncert på “Le Pop Up Du Label” i Paris. Takykardia sluttede år 2017 af med at vinde en JAJAJA Music Video Award for deres video til ‘Immortalized’ som Luna Matz har instrueret og klippet.Support:

Inetio er et Neo-soul band fra Vejle, som er meget improviserende i deres tankegang. De har spillet til nogle forskellige arrangementer i lokalområdet herunder Skyttehushaven, Lokale Vokaler i Jelling, Lucky's Sportsbar m.fl.Derudover er de netop kommet med i musikkonkurrencen Quasar (arrangeret af Jelling Musikfestival).
Entré: 50,- / 30,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00

Koncerter