Koncerter

MUSIK-BINGO // VEJRET OG HIMLEN
28/09 2018

Det er igen den sidste fredag i måneden… og vi ved alle hvad det betyder!! MUSIK-BINGO!! Denne gang handler sangene om vejret og himlen. Dette betyder at det er meget blandede genre. Det bliver alt lige fra Raining Blood til Er Der Nogen I Himlen? Så kom ned og vær med og hør noget herligt musik, og måske bliver det dig der vinder!

Entré: GRATIS
FREDDY & THE PHANTOMS + BLACK LIGHT WHITE LIGHT
29/09 2018

[CLASSIC ROCK/BLUES ROCK]

 

Freddy And The Phantoms er kendt for deres intense live optrædener og et niveau i international topklasse. Bandet er et respekteret classic- og bluesrock band både i ind- og udlandet.  Med sig har Fredde & The Phantoms en række større support gigs for bl.a. The Eagles, Twisted Sister og Blackbarry Smoke.       

Deres seneste album Times of Division fra 2014 blev rost af flere af Europas største rockmedier og fik topkarakterer i tyske Rock Hard og norske Scream Magazine. Decline of The West er indspillet i bandets eget studie i Københavns sydhavn og i Rumble Room hos Rune René Hansen, som har også har mixet og produceret. Albummet får desuden et drys legendarisk stjernestøv fra Billy Cross ( Bob Dylan, Link Wray, CV. Jørgensen) som svinger leadguitaren på den nostalgiske NYC 1965.

 

I en eksplosiv dansk/svensk cocktail med bismag af The Velvet Underground og 90’ernes Madchester-bevægelse kombineret med lyden af klassisk 4AD, skinner det dansk-svenske Black Light White Light et lys i de mørke hjørner, der ofte lades alene i nutidig psykedelisk indierock. Med base i Malmø er det musikalske projekt centreret om den svenskofile danske sanger, guitarist og sangskriver Martin Ejlertsen.
Bandet har netop udgivet sit tredje album Horizons den 23. marts og med et øje sigtet på Factory Records-æraen, introduceres bølgende keyboards som et nyt og grundlæggende element i lyden på bandets tredje album.

 

 

Entré: 50 DKK / 30 DKK (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00

Tilfældig video fra kommene optrædende