Koncerter

KARENINA + MOB WAR
17/08 2017

FOLK+ELECTRO-POP

 

Hvis der noget den danske musikscene kan er det at skabe umådeligt smuk elektropop der emmer af nordisk stemning og klarhed. Denne torsdag giver vi jer chancen for at opleve lige præcist dette. Karenina er med sin dristigt lyse vokal og tunge tromme beats et smukt skud på stammen af nyere electro pop i samme kvalitet som kunstnere som Jærv og Chinah. I samme boldgade men på en helt anden måde finder vi Mob War. Fokus er her flyttet fra electro til en ren akustisk lyd der fører dig gennem et drømmeland i de danske nåleskove. Det er ufatteligt gribende og du vil opleve at verden omkring dig snævrer ind og forsvinder når denne gruppe tryllebinder publikum.

 

Entré: 40,- / 20,- (med studiekort)

Dørene åbner kl. 20:00
SUPERLOADER + JØDEN
18/08 2017

ROCK + RAP

 

Det er en interessant mixtur man udsættes for når man møder sammenkoblingen af den Aalborgensiske rapper jøden og rockbandet Superloader. De to instanser har sammen kollaboreret om et par sange og har oveni dette et stort katalog af musik bag sig. Med Superloader møder man rå og ufilteret rock uden pis, med rigeligt af power og pondus. Når man bagefter oplever Jøden får man sig en rapkæftet drengerøvshumor som få danske rappere kan levere den. Det handler om rimene og ikke så meget om at være cool. Dette er garanteret en oplevelse man ikke skal gå glip af

 

Entré: 80,-

Dørene åbner kl. 20:00
DEFECTO + EMBRYO
19/08 2017

METAL

 

Den rendyrkede ekvilibrisme sparker døren ind til Von Hatten med kraften af guitarsoloer, trommehvirvler og rå metal når et symfoniskprogressive metal band Defecto optræder som hovednavn på Von Hatten. Med rødder der stikker i alt fra Dream Theater til Metallica og Slayer er der lagt op til en aften til den hårde side. Som opvarmning har de det lokale stonermetal band Embryo til at ligge en tyk, rå og brutal bund under sig. Bandet er velkendt for at bringe folk op af stolene og deres sublime sceneshow, som man bestemt ikke må gå glip af. Det bliver en aften fyldt af tunge toner og svingende hår.

 

Entré: 50,- / 30,- (med studiekort)

Dørene åbner kl. 20:00
THE BOY THAT GOT AWAY
29/09 2017

ROCK

 

The Boy That Got Away er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60’erne og 70’erne, møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed.
Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinier, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal i front.

I april 2016 udgav bandet nummeret ”The River” som første single fra deres kommende album. Denne gang arbejder bandet sammen med produceren Tue Madsen, som tidligere har arbejdet sammen med Meshuggah, Hatesphere, The Haunted og mange flere. Singlen, som musikalsk peger i en tungere og mørkere retning, røg hurtigt i en A-rotation på den landsdækkende rockradiostation MyRock. Senere er singlerne ”Onward” samt den seneste video til nummeret ”The End of the Road”.

 

Det nye album udkommer i efteråret 2017 og bliver fulgt op af en efterårs tour.

 

Entré: 60,- / 40,- (med studiekort)

Dørene åbner kl. 20:00

 

Find billetter her: http://www.ticketmaster.dk/event/HAT2909?language=da-dk

Tilfældig video fra kommene optrædende