Koncerter

JUL I JULI
24/07 2018

[TEMAFEST] 
Glade jul, dejlige jul…. Ja, du læste rigtigt. På Café von Hatten er det jul to gange omåret! Kom ned og oplev en helt særegen fest denne højhellige tirsdag! Dyp dine fødderne eller hele kroppen i vores badebassin med indbygget juletræ, køb dig en kold juleøl og har du været artig i år, så kommer julemanden? 
En klassisk tradition der har kørt på hatten i mange år og som ALDRIG bliver for gammel. Kom frisk og hjælp os med juleklipningen! 
 
Entré: GRATIS 
Dørene åbnes kl. 15:00 
NYTÅR
27/07 2018

[TEMAFEST] 
Nu er julen overstået, så er tiden kommet til at fejre nytår. Det er da almen viden. På von Hatten har vi flittigt pudset lakskoene, strøget skjorterne og købt de smukke kjoler, så lad os komme i gang med at feste!  
Traditionen tro ser vi halvfemsårs fødselsdag og der skal drikkes Sofie- og JamesplatterDer er her mulighed for at gøre ekstra meget ud af sig selv for en gangs skyld og ja, man må gerne tage galla kjole eller habit på. 
 
Entré: GRATIS 
Dørene åbnes kl. 20:00 
JAM
03/08 2018

Så er det endnu engang blevet tid til jam. Vi har scenen og instrumenterne til rådighed, så hvis du går med ønsket om at være stjerne for en aften, så har du nu muligheden.
Som belønning giver Hatten en sodavand eller en lille fadøl.     

Entré: GRATIS
Dørene åbnes kl. 20:00
SUPERCHARGER + HOLLOW BIRDS
10/08 2018

[TURBO-ROCK] 
I år sparkes Randersugen i Von Hattenstræde igang af ingen andre end Supercharger. Dette turborock-band har gennem de sidste ti år besøgt Café Von Hatten flere gange og kommer nu ridende tilbage på bølgen af deres seneste album fra juni i år. Mange har ventede spændte på albummet Real Machine, som endnu en gang fastslog at Supercharger har energi, charme og evne til at overophede enhver fest.

Hollow Birds spiller mørk, melankolsk rock med et atmosfærisk lydunivers, der får tankerne til at vandre ud i de skandinaviske skove om efteråret, hvor løvtræernes varme farver står i stor kontrast til de lange nætter og efterårsstorme. Til Von Hatten Prisen 2017 modtog Hollow Birds DMF´s special pris og de blev præsenteret af Jeppe Færch:   ”I forbindelse med mit arbejde på Von Hatten har jeg oplevet mange koncerter, men aldrig har jeg hørt eller oplevet nogen som Hollow Birds”

Entré: 50,- / 30,- (m. studiekort)
Dørene åbnes: 20:00
IN THE NAME OF HIP HOP, PART 2
11/08 2018

[HIP HOP]
I samarbejde med Know The Ledge præsentere vi:

Manus Bell er raptivist. Med politisk ildsjæl og et fænomenalt flow bruger han hip hop til at formidle sit syn på verdenssituationen. Hans dybe og genkendelige stemme rummer en oprigtighed, som drager lytteren ind i hans alvorlige tematikker. I dag anerkendes han i miljøet som én af de få danske rappere med potentiale til internationalt gennembrud og han har allerede formået at vække opsigt udenfor Denmarks grænser med stor ros fra amerikanske rappere som Jedi Mind Tricks, MURS og R.A. The Rugged Man, som personligt har efterspurgt Manus Bell som sit support-act til hans tre sidste koncerter i Denmark. Med en rå indlevelse og et overlegent flow kan Manus Bell få enhver til at føle sig som en del af 90’ernes hip hop miljø i Brooklyn, hvor attituden, budskabet og leveringen er i fokus.

Det bliver med lokalt og lækkert randrusiansk flow at Paller indtager scenen. Han blander hiphoppen med guitar, trommer og andre akustiske instrumenter. Ifølge ham selv leger han med sproget og bruger gamle, faste vendinger på nye måder. Blandt er titlen på EPen »Fra Klude til Klæder« en henvisning til det amerikanske udtryk »Rags to Riches«, der er en betegnelse for en positiv udvikling. Den nyeste udgivelse hedder »B Siden« og indeholder primært numre i samarbejde med andre artister.

Dj Klør Fem fra Silkeborg, old school dj med hang til klassikerne, sørger for en god hip hop stemning.

Om eftermiddagen kommer grafitti maleren Dato og viser sine evner.

Entré: 40,- / 20,- (m. studiekort)
Dørene åbnes: 20:00
BLUE MINDS + THE COSMIC TWINS
16/08 2018

[ALTERNATIV POP/ROCK]

Blue Minds spiller en forfærdeligt vellydende gang pop rock. Fyldt med fede riffs og groovy rytmer samt en lækker poppet vokal er det svært ikke at lade sig gribe af stemningen for derefter at least give slip på alt og danse med. Hvis man så samtidigt smider deres drengede charme oveni, har man en stensikker vinder af en koncert her.

Med tvillingebrødrene Alec og Chris Andreev i front inviterer bandet The Cosmic Twins sit publikum ind i et episk og drømmende musikunivers fyldt med både energisk livsglæde og håbefuld melankoli.Tvillingernes indbyrdes, livslange forhold skaber en fascinerende dobbelthed i deres musikunivers. Det er både episk og drømmende, men også jordnært og inderligt på samme tid. Kontrasterne mødes i storladne arrangementer på enkle og stærke melodier. Det er massive lydbilleder med intense øjeblikke af stille skønhed.


Entré: 40,- / 20,- (m. studiekort)
Dørene åbnes: 20:00
TOPPEN AF DANSK
17/08 2018

[TEMAFEST]
Årets tema til Randers Ugen er Toppen af Dansk. I den anledning holder vi et brag af en temafest, hvor der vil være en nyformet Hatten-gruppe, som underholder med god gammel dansk musik. Vi har de festlige rammer, så hvis du kommer med det gode humør, skal der nok blive fest.

I dagstimerne vil der være hygge i gården og Musik Bingo i caféen, hvor temaet er Dansk Melodi Grand Prix.
Så hvis du er smuk som et stjerneskud, en Drama Queen eller bare tror på et new tomorrow, så kom ned og mal byen rød og believe again mens skibet skal sejle i nat og gæt med på vindere og de største hits fra Dansk Melodi Grand Prix

Entré: Gratis
HUMØREKSPRESSEN
18/08 2018

[DANSK TOP]
Vi kender det alle. Nogle gange har man simpelthen bare brug for en god gang kvalitetsbodega. Det er vi ikke ene om da Pharfar, Klumben, Chapper og Peter Lützen til dette års Randers Uge, kan præsentere deres supergruppe Humørekspressen på Von Hattens scene som hovednavn. Det er dansktop for de unge. Med Birthe Kjær stemning og en ung Johnny Madsen attitude ruller de ind og får alle til at synge med på deres humoristiske sange, hvor de sammen med os kan drikke en masse øl. Vi er fra Hattens side spændte på at feste med jer alle sammen, som var vi på diskotek tilbage i 1968.

Entré: 80,-/60,- (m. studiekort)
Dørene åbnes: 20:00
MUSIK-BINGO // #1 ROCK HITS
31/08 2018

Kom ned og vær med til Musik-Bingo som denne gang handler om rock! De største hits inden for rock igennem tiden. Så hvis du er rock entusiast, burde du komme ned denne dag og deltage! Og det kan være du bliver den heldige vinder af nogle af vores præmier fra baren

Entré: GRATIS
THE INTERBEING + UNSEEN FAITH
01/09 2018

[INDUSTRIAL/DEATHCORE METAL]
The Interbeings første album, ”Edge of The Obscure”, endte med blive udråbt til årets metal album af Gaffa, og fik topkarakterer samt massiv eksponering i nogle af de største metalmagasiner verden over. The Interbeing kaster sig med deres andet album, ”Among the Amorphous”, ud i en futuristisk musikrejse, hvor Dara Corcorans konstante skift mellem growls, hvisk, messen og pompøs sang, gør albummet til et af de mest ambitiøse værker i dansk metal i årevis.

Unseen Faith leverer mørk og brutal deathcore i et atmosfærisk univers, der går fra halsbrækkende breakdowns til ophøjede musikalske åndehuller, hvor alt i et øjeblik får lov til at stå stille, indtil jorden endnu engang begynder at ryste. Det aarhusianske death core-band udgav albummet “WAVER” i maj 2017, som blev velmodtaget både i Danmark og internationalt.

Entré: 60,- / 40,- (m. studiekort)
Dørene åbnes: 20:00
JAM
07/09 2018

Så er vi nået til den første fredag i måneden og vanen tro, stiller vi vores scene til rådighed, for alle der har talent og/eller lyst til at optræde, foran et fantastisk publikum. Så gemmer du på en indre Bruce Springsteen eller måske en Bob Marley, så grib mikrofonen og fyr den af på von Hatten. Selv store stjerner kan blive tørstige, så de vil selvfølgelig få tildelt en sodavand eller en lille fadøl for deres optræden.

 Entré: GRATIS
Dørene åbnes: 20:00
DW CELEBRATION + HOUSE OF SECRETS
08/09 2018

[ROCK N ROLL]
Deadwood Celebration er en dansk kvartet fra København, der spiller rockmusik med udgangspunkt i melodiske riffs og store omkvæd. Bandets repertoire strækker sig over bandets fem-årige levetid, hvilket har resulteret i to EPer og et nyt fuldlængde album. Stilen er 70er rock med klare referencer til Grunge og Honky-Tonk blues.

Rock N Roll – ik så meget pis. 
Sådan forklarer de 4 medlemmer af House of Secrets selv deres energiske rockmusik med rødder i 80erne, 90erne og 00erne. Med en snært af grunge, danner House of Secrets deres eget lydunivers med dynamiske opbygninger, tunge melodiøse guitar riffs og en rå rockvokal.


Entré: 40,- /20,- (m. studiekort)
Dørene åbnes: 20:00
ELECTRIC ELEPHANTS
15/09 2018

[ROCK]
Københavner-kvartetten Electric Elephants har gennem de seneste par år fået en studie- og liveerfaring, der gør, at bandets spacede, psykedeliske univers, i den hårde ende af rockskalaen står knivskarpt, hvor selvtilliden stråler ud fra både scene og højttalere. Med rødder i nyere stoner-rock, og med intuitiv forståelse af magien i klassiske bands som Black Sabbath, Pink Floyd og Frank Zappa har de skruet deres helt eget udtryk sammen, hvor den kreative opfindsomhed er grænseløs i ord, lyd og billeder.

Entré: 50,- / 30,- (m. studiekort)
Dørene åbnes: 20:00
PEDE B
21/09 2018

[RAP/HIP HOP]

Vi byder velkommen til en dansk rapper, som næppe kræver den store introduktion. I kender ham – og hvis I ikke gør, så er det vist ved at være på tide! Pede B gæster igen Von Hatten, og er som altid veloplagt til at skabe fed stemning og vild fest. Hans niende album, ”Over Askeskyen 3”, udkommer 7. September, så der er nye skud i kanonen, når Pede B fyrer op for de fede beats og den velkendte lyriske maskine.

Entré: 80,- / 80,- (m. studiekort)
Dørene åbnes: 20:00
DEADFLESH + ECITON
22/09 2018

[DEATHMETAL]
Go gammeldaws Dødsmetal – mere præcist kan det ikke siges. Deadflesh har holdt stilen ren og brutal siden 1994, og det bliver de ved med. En barsk, vred vokal og tungt spillende instrumenter, der let adskilles fra hinanden. Deadflesh udgav deres tredje album Sic Semper Tyrannis i 2017.

Det bliver hurtigt, hårdt og brutalt, når Eciton indtager scenen på Von Hatten. Bandet, som blev formet i 2000, sætter tryk på stortrommerne, der brager af sted som et godstog til lyden af tunge guitar riffs og en voldelig vokal.

Entré: 40,- / 20,- (m. studiekort)
Dørene åbnes: 20:00
MUSIK-BINGO // VEJRET OG HIMLEN
28/09 2018

Det er igen den sidste fredag i måneden… og vi ved alle hvad det betyder!! MUSIK-BINGO!! Denne gang handler sangene om vejret og himlen. Dette betyder at det er meget blandede genre. Det bliver alt lige fra Raining Blood til Er Der Nogen I Himlen? Så kom ned og vær med og hør noget herligt musik, og måske bliver det dig der vinder!

Entré: GRATIS
FREDDY & THE PHANTOMS + BLACK LIGHT WHITE LIGHT
29/09 2018

[CLASSIC ROCK/BLUES ROCK]
Freddy And The Phantoms er kendt for deres intense live optrædener og et niveau i international topklasse. Bandet er et respekteret classic- og bluesrock band både i ind- og udlandet.  Med sig har Fredde & The Phantoms en række større support gigs for bl.a. The Eagles, Twisted Sister og Blackbarry Smoke.       

Deres seneste album Times of Division fra 2014 blev rost af flere af Europas største rockmedier og fik topkarakterer i tyske Rock Hard og norske Scream Magazine. Decline of The West er indspillet i bandets eget studie i Københavns sydhavn og i Rumble Room hos Rune René Hansen, som har også har mixet og produceret. Albummet får desuden et drys legendarisk stjernestøv fra Billy Cross ( Bob Dylan, Link Wray, CV. Jørgensen) som svinger leadguitaren på den nostalgiske NYC 1965.

Tilfældig video fra kommene optrædende