Koncerter

LOUISE DUBIEL
23/09 2017

[POP]

 

Ingen kan det som Louise Dubiel kan. Den sødeste sangerinde indtager igen sin trone på Von Hattens scene, hvorfra hun vil sprede glæde og hygge i caféen. Sidst vi så hende var det en kæmpe succes og siden da, har man nærmest ikke kunnet besøge baren uden at høre nogen synge ”søde søde Jakob”. Det siger lidt om hvor lækker en aften der er lagt op til.
Man kan se frem til en rigtig fest med masser af dans og godt humør når Louise Dubiel vender tilbage!

 

Entré: 60,- / 40,- (med studiekort) Dørene åbnes kl. 20:00
THE BOY THAT GOT AWAY + THE SLEEPLINGS
29/09 2017

ROCK

 

The Boy That Got Away er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60’erne og 70’erne, møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed.
Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinier, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal i front.

I april 2016 udgav bandet nummeret ”The River” som første single fra deres kommende album. Denne gang arbejder bandet sammen med produceren Tue Madsen, som tidligere har arbejdet sammen med Meshuggah, Hatesphere, The Haunted og mange flere. Singlen, som musikalsk peger i en tungere og mørkere retning, røg hurtigt i en A-rotation på den landsdækkende rockradiostation MyRock. Senere er singlerne ”Onward” samt den seneste video til nummeret ”The End of the Road”.

Med sig har de The Sleeplings, et ungt skud på den danske musikscene, der med deres goth-pop og psykedeliske undertoner trækker mørket ind i caféen. Oveni det lægges der en god mængde energi, som hiver publikum med i de svingende toner. 

 

Entré: 50,- / 30,- (med studiekort)

Dørene åbner kl. 20:00

 

Find billetter her: http://www.ticketmaster.dk/event/HAT2909?language=da-dk
PEPPERMINT B
30/09 2017

[INDIEROCK + DREAMPOP]

 

Manden bag Peppermint B har en mission. En mission der går ud på at lave glad og opløftende musik.
Før i tiden har man kunnet høre Steffen Westmark i The Blue Van, men nu er han altså gået solo med dette vellydende projekt. Det handler om kærlighed, sommer, og de gode anekdoter fra det yngre liv, når musikken trækker os frem til scenekanten. Med aner i psych, bossanova og indierock kan man nemt se paralleller til grupper som Tame Impala og The Walkmen. Peppermint B er dog helt sin egen.

 

Entré: 50,- / 30,- (med studiekort) Dørene åbnes kl. 20:00

Tilfældig video fra kommene optrædende