Koncerter

JAM
07/07 2017

JAM

 

Det igen tid til Jam, med alt hvad det indebærer. Der kommer til at være hvinende guitarer, akustiske numre og måske en spirituel rap seance. Hvem ved? Alt kan ske når Von Hatten har Jam!
Så kom ned og giv et nummer og tjen derved en lille fadøl! Intet er forkert at fremføre. Har du lyst til at lave stand-up, så gør du da bare det! Har du lyst til at citere et digt? Du er da velkommen! Slip dig løs og kom ned til Danmarks bedste Jam!

 

Entré: Gratis

 

Dørene åbner kl. 20:00
MIDDELALDER-/ VIKINGEFEST + LURIFAS
14/07 2017

FREDAG & LØRDAG 14-15/07 KL. 15:00

 

TEMAFEST

  

Igen i år holder Café von Hatten en weekend i middelalderens / vikingetidens tegn. Vi har udsmykket vores elskede café, så man føler man er kommet til en anden tid. Der vil være forskellige konkurrencer, hvor præmien ganske givet er noget læskende til ganen. Vi byder på ægte drikkehorn, som man jo kan fylde med mjød eller fadøl. Lørdag har vi besøg af ’Lurifas’, som underholder med musik fra de gamle dage. Igen i år serverer vi lørdag helstegt pattegris med tilbehør. Dette er ved 19 tiden og der er tilmelding på dagen (50,-). Hele weekenden vil vi have mjød og fadøl til gode priser.
Anders Ejs Randa fra Randa Tattoo, vil tilbyde hånd stukkende tatoveringer, lavet på stedet til fornuftige priser.

 

Entré: Gratis

Dørene åbner begge dage kl. 15:00
JUL I JULI
24/07 2017

TEMAFEST

 

Nu ´det jul igen og nu ´det jul ige…. Ja vi starter tidligt på Von Hatten med vores jule hurlumhej! Kom ned og oplev en helt særegen fest denne højhellige mandag! Dyp fødderne i vores badebassin med indbygget juletræ, køb dig en lille kold juleøl, og hvem ved om ikke også julemanden gør sit indtog på et tidspunkt?
En klassisk tradition der har kørt på hatten i mange år og som endnu ikke er blevet for gammel. Kom frisk og hjælp os med juleklipningen!

 

Entré: Gratis

Dørene åbner kl. 12:00
NYTÅRSFEST
28/07 2017

TEMAFEST

 

 

Efter julen kommer nytår selvfølgelig. Det ved alle jo. Og på Von Hatten har vi flittigt pudset laksko, strøget skjorter og udvalgt smukke kjoler så vi kan holde et brag af en nytårsfest! Der skal ses halvfemsårs fødselsdag og der skal drikkes Sofie- og Jamesplatter så Hatten triller af! Det bliver en rålækker aften hvor man kan få lov til at gøre ekstra meget ud af sig selv for en gangs skyld, uden at skulle tænke på hvorvidt man er overdreven!

 

Entré: Gratis

Dørene åbner kl. 20:00
JAM
04/08 2017

JAM

 

I østen stiger solen op, men når den går ned i vest tændes lyset i Von Hattens hyggelige barområde, og ud kommer alskens underligheder! Der skal være jam, så der stilles i vanlig stil instrumenter til rådighed for alle der føler for at gribe en spade eller et sæt glorificerede klaves! Alt er gyldigt materiale på vores scene, så hvis du har en jonglør gemt i dig eller måske bare laver en solid Bob Marley, er du velkommen til at indtage scenen! Som altid gives der en lille gratis fadøl pr. optræden!

 

Entré: Gratis

Dørene åbner kl. 20:00
BO EVERS
11/08 2017

FOLK

 

Denne Randersuge starter ud med manér når Café Von Hatten for tredje gang kan byde velkommen til Bo Evers med band. Gruppen er kendt for at skabe en uforlignelig stemning på stedet med glæde, højt humør og sangtekster der gør Bo fortjent til en plads mellem de klassiske danske sangskriver som CV Jørgensen og Troels Trier. Det er med samfundsbaskende humor i højsædet når man lytter til fortællinger om politiet, sex, kærlighed, spillemænd og hverdags liv, kommende fra en af de ærligste munde i moderne dansk musik.

 

Entré: 60,- / 40,- (med studiekort)

Dørene åbner kl. 20:00
DIONESIA
12/08 2017

ROCK

 

De lokale drenge fra Dionesia imponerede en stor fremtrådt skare af fans med deres rå, og dog melodiske, rock og formidable lysshow ved deres sidste koncert på Von Hatten. Nu gør de comeback! Tankerne drages automatisk mod de store spillere som Led Zeppelin og Audioslave når man lytter til den skærende rene vokal og de storladne komponeringer der dertil hører. Der er ingen tvivl om at dette bliver et formidabelt show!

 

Entré: 50,- / 30,- (med studiekort)

Dørene åbner kl. 20:00
KARENINA + MOB WAR
17/08 2017

FOLK+ELECTRO-POP

 

Hvis der noget den danske musikscene kan er det at skabe umådeligt smuk elektropop der emmer af nordisk stemning og klarhed. Denne torsdag giver vi jer chancen for at opleve lige præcist dette. Karenina er med sin dristigt lyse vokal og tunge tromme beats et smukt skud på stammen af nyere electro pop i samme kvalitet som kunstnere som Jærv og Chinah. I samme boldgade men på en helt anden måde finder vi Mob War. Fokus er her flyttet fra electro til en ren akustisk lyd der fører dig gennem et drømmeland i de danske nåleskove. Det er ufatteligt gribende og du vil opleve at verden omkring dig snævrer ind og forsvinder når denne gruppe tryllebinder publikum.

 

Entré: 40,- / 20,- (med studiekort)

Dørene åbner kl. 20:00
SUPERLOADER + JØDEN
18/08 2017

ROCK + RAP

 

Det er en interessant mixtur man udsættes for når man møder sammenkoblingen af den Aalborgensiske rapper jøden og rockbandet Superloader. De to instanser har sammen kollaboreret om et par sange og har oveni dette et stort katalog af musik bag sig. Med Superloader møder man rå og ufilteret rock uden pis, med rigeligt af power og pondus. Når man bagefter oplever Jøden får man sig en rapkæftet drengerøvshumor som få danske rappere kan levere den. Det handler om rimene og ikke så meget om at være cool. Dette er garanteret en oplevelse man ikke skal gå glip af

 

Entré: 80,-

Dørene åbner kl. 20:00
DEFECTO + EMBRYO
19/08 2017

METAL

 

Den rendyrkede ekvilibrisme sparker døren ind til Von Hatten med kraften af guitarsoloer, trommehvirvler og rå metal når et symfoniskprogressive metal band Defecto optræder som hovednavn på Von Hatten. Med rødder der stikker i alt fra Dream Theater til Metallica og Slayer er der lagt op til en aften til den hårde side. Som opvarmning har de det lokale stonermetal band Embryo til at ligge en tyk, rå og brutal bund under sig. Bandet er velkendt for at bringe folk op af stolene og deres sublime sceneshow, som man bestemt ikke må gå glip af. Det bliver en aften fyldt af tunge toner og svingende hår.

 

Entré: 50,- / 30,- (med studiekort)

Dørene åbner kl. 20:00
THE BOY THAT GOT AWAY
29/09 2017

ROCK

 

The Boy That Got Away er uforfalsket og kompromisløs rock, hvor de stærkeste elementer fra rockens guldalder i 60’erne og 70’erne, møder grungens vilde, men melodiske rebelskhed.
Det er lyden af buldrende trommer, pulserende baslinier, overbelastede forstærkere og en respektindgydende vokal i front.

I april 2016 udgav bandet nummeret ”The River” som første single fra deres kommende album. Denne gang arbejder bandet sammen med produceren Tue Madsen, som tidligere har arbejdet sammen med Meshuggah, Hatesphere, The Haunted og mange flere. Singlen, som musikalsk peger i en tungere og mørkere retning, røg hurtigt i en A-rotation på den landsdækkende rockradiostation MyRock. Senere er singlerne ”Onward” samt den seneste video til nummeret ”The End of the Road”.

 

Det nye album udkommer i efteråret 2017 og bliver fulgt op af en efterårs tour.

 

Entré: 60,- / 40,- (med studiekort)

Dørene åbner kl. 20:00

 

Find billetter her: http://www.ticketmaster.dk/event/HAT2909?language=da-dk

Tilfældig video fra kommene optrædende