Koncerter

Diretone + Temporize
15/12 2017

DIRETONE + TEMPORIZE

[ROCK] Diretone spiller rock. Hård rock. Tænk Motörhead rock. Det bliver svært ikke at føle energien når bandet ligger de hårde slag på bækkenerne og de rygende riffs på guitaren. Man kan ikke klandre gruppen for at holde tilbage i deres lydbillede. Det bliver højt, hårdt og heftigt. Som opvarmning har vi Temporize, der var med i Von Hatten Prisen men måtte melde fra til finalen grundet sygdom. Nu får de heldigvis muligheden for at styre slagets gang på scenen igen. En rå gang rock er hvad gruppen byder på og det var denne lyd der til at starte med fik dem nomineret til finalen.

Entré: 40,- / 20,- (med studiekort) Dørene åbnes kl. 20:00
80's Inc
23/12 2017

80’S INC

[80 MUSIK] Når drengene fra 80’s Inc tropper op ved man med det samme hvad klokken har slået.
I klædt den vildeste stil fra det forjættede årti indtager de scenen som de rockstjerner de er. Repertoiret er ændret siden sidst så vi vil blive udsat for en masse nye gengivelser fra tiden.
Der er garanteret fest ved dette arrangement, hvor fødderne ikke kan stå stille.

Entré: 80,- / 80,- (med studiekort) Dørene åbnes kl. 20:00
Juleaften
24/12 2017

JULEAFTEN

[SPECIAL AFTEN] Efter hygge, mad, gaver og måske et afsnit af Pyrus kan man nogle gange godt få lyst til at ønske vennerne en glædelig jul, vel at mærke ikke gennem en rektangulær skærm på mobilen. Von Hatten giver dig hermed muligheden for at viderebringe den indre varme fra højtiden til dine venner over en øl eller en sodavand når vi åbner caféen selveste juleaften. Det bliver brandhyggeligt og vi glæder os til at se jer

Entré: Gratis. Dørene åbnes kl. 22:00
Niels Klapper Fisken
25/12 2017

NIELS KLAPPER FISKEN

[SKA] Der er ikke så meget at sige her som ikke allerede er blevet sagt. Efter et års beklagelig udeblivelse er gruppen der kendetegner selveste Hatten klar igen. De trækker på deres rige katalog af underlige og komiske sange, lige fra Ida-Pigen til stresssangen til en sang om Blå Thor! Dette er et arrangement ud over det sædvanlige og hvis man ikke har oplevet de garve gutter live før bør man helt sikkert troppe op.
OBS. Der bliver altid fyldt op denne aften så vi kan ikke love at man kommer ind. Dørene åbner klokken 20:00 SHARP.

Entré: 100,- / 100,- (med studiekort) Dørene åbnes kl. 20:00

Tilfældig video fra kommene optrædende