Koncerter

Jam
02/03 2018

Så er det endnu en gang tid til jam. Vi sørger for instrumenterne og lyden, i sørger for underholdningen.
Som altid loves der knaldgod stemning når Von Hatten åbner dørene til dette faste arrangement, og så skader det da ikke at man får en lille fadøl for sit hårde arbejde på scenen.

Entré: GRATIS
Dørene åbnes kl. 20:00
Telescope For The Blind + Catch The Breeze
03/03 2018

[INDIEROCK]
Med sin multikulturelle opsætning træder Telescope For The Blind ind på Von Hattens scene med en charmerende og fandenivoldsk blanding af pop, folk og stadionrock. Takket være deres energi og fantastiske lydbillede har bandet nydt godt af opvarmningsgigs for bands som D-A-D og Dizzy Mizz Lizzy. Som opvarmning har vi Catch The Breeze, der strækker sig mellem postpunk, art-rock og shoegaze. De hypnotiserende melodier tryllebinder publikum øjeblikkeligt, når melodiske, støjende og sfæriske lyde blandes sammen på skøn vis.

Entré: 40,- / 20,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00
Silque + Mørk
09/03 2018

[ROCK]
Silque bringer et nyt take på poprocken i Danmark med sig til Randers denne højhellige fredag. Med inspiration fra syrerock men med respekt for den poppede del af musikken, står bandet uhyre stærkt på scenen. Der er plads til længere guitar segmenter, såvel som en lidt ældre tilgang til musikken, der kan minde lidt om et 60’er band.


Til at starte festen har vi Mørk - ført an af melodien udfolder sangene sig og afslører en forkærlighed for alternative harmonier, overraskende gimmicks og velplacerede clichéer. Musikken bevæger sig med stor dynamik mellem poppens og rockens univers og gør koncertoplevelsen levende. Udført på gode gammeldags instrumenter, spillet af rigtige mennesker med gribende indlevelse og energi.

Entré: 50,- / 30,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00
SickNature + CC Klassik + Particle Man
10/03 2018

[HIP HOP/RAP]

In The Name Of Hip Hop:
Hardcore rappen kommer til Randers, når den verdenskendte danske rapper SickNature går til angreb. Med mangt en kollaboration med folk som Ill Bill og Coolio kan der ikke såes tvivl om hans evner på en mikrofon. Det bliver meget skarpt, hårdt og brutalt.
Som opvarmning kan Von Hatten byde velkommen til to rappere fra den bedste del af den danske scene. Vi har C.C. Klassik der før har gæstet caféen. Rappen går her over i en ældre Boom Bap stil som vi kender den fra The Notorious B.I.G og Wu-Tang Clan. Som den anden har vi Particle Man, en rapper der arbejder i det mere eksperimenterende område af genren. Der trækkes fra Boom Bap og Jazz, medens leveringen kan minde folk om rap battle, noget kunstneren før har været en del af.

Entré: 50,- / 30,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00
Guldimund + Blændværk
16/03 2018

[POP]
Med danske tekster der svøber sig drømmene om et elektronisk og folk inspireret lydbillede, indtager den dygtige sanger Guldimund scenen i vores lille café.
Lyden er poppet og stemningsfuld, samtidigt med at den er sparsom så det aldrig bliver rodet.
Dette bliver en meget spændende og intim koncert hvor man kan komme helt tæt på musikken.

 

Support:

Blændværk spiller tung, dansksproget garagerock med klassisk tunge riffs og en snert af blå. Sangene er uhøjtidelige med et strejf af sort humor: ”Astma i Astra”, ”Dybt Blåt Hav”, ”Solsorten Søren”, ”Kælling” og ”Stresset og Blå”. Det musikalske univers er fyldt med guitarsoloer, dynamiske trommer og en sanger, der virkelig synger igennem.

 

Entré: 50,- / 30,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00
Nicklas Knudsen
17/03 2018

[BLUES]
En lækker gang blues ligger sig som en feberdrøm over vores elskede spillested når Niclas Knudsen overtager scenen.
Hvinende guitarer, fede trommerytmer, lækre basgange og den enkelte saxofon trækker os ind i en verden af moonshine, støvede marker og New Orleans natteliv.
Det bliver livligt og sjovt når bæstet slippes løs.

Entré: 50,- / 30,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00
The Attic Sleepers + Raindogs
23/03 2018

[INDIE]
The AtticSleepers har opnået uhyre høj anerkendelse på meget kort tid, for deres drømmene lydunivers af afslappende melodier. Der vil for mange kunne trækkes tråde til bla. Tame Impala når man giver bandet et øre.
Som opvarmning finder vi bandets Raindogs, en instrumental trio fra Mors, der spiller en interessant blanding af jazzede rytmer og afslappende melodier. Hvis man tidligere har hørt Røgsignal eller Vestbo Trio er der helt sikkert noget interessant at finde her

Entré: 60,- / 40,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00
Steampunk Tea Party
29/03 2018

[TEMAFEST]
Velkommen til et te-selskab som du aldrig har set det før! Hvis du gerne vil have en drink mens vi lægger tarotkort for dig så er det her!Vil du hellere tilbringe din aften med at nyde de finere ting her i livet? Så vil selveste mavedanserdronningen Anita Madsen optræde med hendes orientalske fusion, og vi kan også prale af at udstille GaardemiArts mest medrivende værker.Ønsker du at udvide din garderobe med tøj der er eventyrland værdigt? Chat Noir kommer fra Aalborg med det nyeste indenfor steampunk og alternativ mode.
Kom og lad dig glide ind i en verden af mystik og opfindsomhed!

Entré: GRATIS
Dørene åbnes kl. 20:00
Stained + The KillerHertz
30/03 2018

[ROCK]
Fynske Stained består af fem kompetente musikere med mange års erfaring fra ind- og udland. Musikken er bygget op omkring energiske guitar-riffs, stærke melodier, en stram rytmegruppe og en rå leadsangerinde.
Som opvarmning har vi drengene fra The Killerhertz. Med inspirationskilder som Metallica og Megadeth kan man se frem til en koncert med røvsparkende rock fyldt med harmoniske guitarer, stramme beats og fængende omkvæd.

Entré: 40,- / 20,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00
Daycare For Jedi + Powermode + Temporize
31/03 2018

[POP PUNK]
Lad os tage tilbage til en tid med Sum 41 og Blink 182, når Daycare For Jedi ankommer til Von Hatten. Det er klassisk pop punk som vi kender det fra fordums tid, dengang hvor alle var drengerøve.
Hvis man står stille til denne koncert gør man noget forkert.
Som opvarmning har vi Randers drengene fra PowerMode der som altid levere et skyhøjt energi niveau når deres ska-inspirerede punk vælter publikum omkuld.
Tilmed kommer Temporize på besøg igen, med deres tordende rock. Sidst vi så dem var i December, så vi er glade for at kunne få dem igen så hurtigt.

Entré: 50,- / 30,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00
Jam
06/04 2018

Med det store udvalg som Von Hatten tilbyder af musik, kan det til tider være rart bare at høre ”det man kender”. Og det er der rig mulighed for når caféen byder velkommen til jam. Kan du noget på en scene, om det så er med instrumenter, stemmen, eller dine voldsomme yoyo skills, så skal du være velkommen til at tjene en bette fadøl hos os. Det er altid hygge i topklasse og en god introduktion hvis man ikke kender stedet

Entré: GRATIS
Dørene åbnes kl. 20:00
Syreregn
07/04 2018

[Syrerock]
Med et gammeldags orgel, guitarriffs der fører tankerne mod Lenny Kravitz og en vokal der i forbavsende grad får en til at huske Steppeulvene ankommer Syreregn til Von Hatten.
Som mange nok havde gættet kommer aftenen til at stå i syrerockens tegn, men ikke af langsomme slags. Der er rigeligt gang i bandet til at sætte skub i masserne når de fiser derudaf med skøre og sjove tekster. Hvis man kan lide et band som King Gizzard& The Lizard Wizard er det her helt sikkert en koncert der er værd at se nærmere på.

Entré: 50,- / 30,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00
Takykardia
13/04 2018

[TRIP-SOUL]
Trip genren er en underlig en. Mange kender Trip-Hop, men få kender muligvis Trip-Soul. Det får man heldigvis muligheden for at udforske på denne aften.
Groovy rytmer, bløde vokaler og mesmeriserende piano segmenter invitere lytteren ind i et sælsomt univers hvor man kan finde tråde til både det århusianske SANT, og den islandske Björk, dog uden at vi kommer ud i den avantgarde gren.
Dette er garanteret en spændende oplevelse der er værd at se.

Entré: 50,- / 30,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00
Plekter
14/04 2018

Plekter vender tilbage til Von Hatten igen i år. Konceptet gør at mindre bands der ikke nødvendigvis før har spillet live, får muligheden for at optræde på en rigtig scene under rigtige musiker forhold for et rigtigt publikum. Dette er derfor din mulighed for at se noget helt nyt og uudforsket for sådan cirka ingen penge. Det bliver rigtigt spændende for den opsøgende lytter.

Entré: Gratis
Dørene åbnes kl. 20:00
Malmø
20/04 2018

[DREAMPOP]
Malmø er en relativ ny musiker, men dette gør ikke oplevelsen mindre hver. Musikken er opstået delvist i Himalayas bjerge og delvist i Aarhus. Udtrykket er på en gang skrøbeligt og kraftfuldt med Maria Malmøs stærke stemme som et naturligt samlingspunkt og slægtskab med navne som Björk, Eivør, Agnes Obel og Under Byen.

Entré: 50,- / 30,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00
Pacific Swell
27/04 2018

[SURF ROCK/NORDIC]
Pacific Swell tager udgangspunkt i surf rocken, men har en distinkt nordisk vibe over sig. De hareneksperimenterende tilgang til deres lyd, hvilket henleder tankerne på den mere tågede psykedeliske rock. Deres instrumentspil omfavner én i et musikalsk univers, med en fængende vokal man hypnotiseret følger, under en rejse man aldrig ved hvor ender.

Entré: 40,- / 20,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00
Onbc
28/04 2018

[INDIEPOP]
Med en lang musikalsk historie bag sig indtager kvartetten ONBC Von Hatten denne lørdag aften. Med et sparsomt lydbillede der ligger sig op ad og omsvøber den flotte kvindelige vokal bliver man trukket med op over byens tage til en stemning der reelt set er ret så ubeskrivelig. Det er ufatteligt kønt og noget alle kan lytte med på.

Entré: 50,- / 30,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00

Tilfældig video fra kommene optrædende

Body suspension