Koncerter

Malmø
20/04 2018

[DREAMPOP]
Malmø er en relativ ny musiker, men dette gør ikke oplevelsen mindre hver. Musikken er opstået delvist i Himalayas bjerge og delvist i Aarhus. Udtrykket er på en gang skrøbeligt og kraftfuldt med Maria Malmøs stærke stemme som et naturligt samlingspunkt og slægtskab med navne som Björk, Eivør, Agnes Obel og Under Byen.

Entré: 50,- / 30,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00
Pacific Swell + Dan Rose
27/04 2018

[SURF ROCK/NORDIC]


Pacific Swell tager udgangspunkt i surf rocken, men har en distinkt nordisk vibe over sig. De hareneksperimenterende tilgang til deres lyd, hvilket henleder tankerne på den mere tågede psykedeliske rock. Deres instrumentspil omfavner én i et musikalsk univers, med en fængende vokal man hypnotiseret følger, under en rejse man aldrig ved hvor ender.

 

Support:

Dan Rose er en veloplagt sangskriver og performer.
Udtrykket er direkte og friskt, leveret med g uitar og vokal på engelsk. Når han optræder live står han ærligt og åbent.Om det er på caféer eller større spillestederer han en selvsikker performer med noget på hjerte og modet til at sige det.

 

"Poppet singer/songwriter toner med små catchy me lodier og de n akustiskeguitar i centrum. Han synger teksterne med stor overbevisning og har den der afgørende troværdighed i stemmen."- GF Rock (Dansk musik-hjemmeside)

 

Entré: 40,- / 20,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00
Onbc + Moebius
28/04 2018

[INDIEPOP]


Med en lang musikalsk historie bag sig indtager kvartetten ONBC Von Hatten denne lørdag aften. Med et sparsomt lydbillede der ligger sig op ad og omsvøber den flotte kvindelige vokal bliver man trukket med op over byens tage til en stemning der reelt set er ret så ubeskrivelig. Det er ufatteligt kønt og noget alle kan lytte med på.

 

Support:

Moebius er et alternativt funk/rock band, hvor der ingen faste pladser er. De arbejder med et lidt bredere lydunivers, og er inspireret af flere forskellige genrer. Med inspiration fra Radiohead til D'Angelo og Jeff Buckley, spiller de et mix af rock, pop og funk.

 

Entré: 50,- / 30,- (studiekort)
Dørene åbnes kl. 20:00
JAM
04/05 2018

Scenen er dekoreret med instrumenter og nu venter den bare på at blive brugt. Så hvis du er klar på at benytte trommerne, guitaren eller bassen, skal du bare gå amok. Der er også mulighed for at synge og danse. Kun fantasien sætter grænser for hvad der skal underholdes med. Som altid vil der være en lille fadøl eller sodavand som belønning for din optræden. 
Tag dine venner under armen og kom et smut forbi Hatten til et brag af en fest.  

Entré: GRATIS 
Dørene åbnes kl. 20:00 
LITTLE PEOPLE
09/05 2018

[RANDERS STATSSKOLE] 
Traditionen tro vender Little People fra Randers Statsskole et smut forbi caféen.  
Der kan forventes et rigt udvalg af genre med både jazz og soul og hvad de ellers kan finde på. Stemningen har altid, og vil altid, være super hyggelig med en summen af gensynsglæde fra tidligere elever, lærere og nye elever. Hvis du gerne vil sige hej til dine gamle klassekammerater fra gymnasiet var det her nok den bedste undskyldning. 
 
Entré: GRATIS 
Dørene åbnes: kl. 20:00 
FORDOMS FEST
11/05 2018

[TEMAFEST] 
Går du rundt med en rationel eller irrationel fordom i maven? Så er her en mulighed for at vende noget negativt til noget positivt! Café von Hatten holder fordomsfest, hvor du kan komme - klædt ud som din fordom - og feste til en fest, hvor det aldrig bliver svært at finde en “icebreaker” i en samtale! 
Om du har et anstrengt forhold til personer som fodboldfans, blondiner eller politikere - eller til mere abstrakte koncepter som TV-nyheder eller sociale medier, så klæd dig ud som det, og bliv overrasket over de andres opfindsomhed… og fordomme. 
Musikken denne aften vil selvfølgelig være musik vi (måske) alle hemmeligt elsker, men som vi har svært ved at stå ved - eller imod! 

Entré: GRATIS 
Dørene åbnes kl. 20:00 
IAMFIRE + EMBRYO
12/05 2018

[ROCK/METAL] 
IAmFire er tung psykedelisk rock med hidtil uhørt kompleksitet og nerve. Eksperimentelle kompositioner udfordrer lytteren med skift imellem tæt, tung og riff-drevet rock, til hypnotiske melodier afleveret med en nærmest lysergisk stilstand. Det er lige dele Beatles, Black Sabbath, Kyuss og Tool i en unik smeltedigel, som udmunder i et astronomisk groove, og transcenderende flow. 

Von Hattens scene gæstes igen af de lokale Embryo. Caféens kunder har snart opdaget hvor meget der kan forvente af drengene, og denne aften vil atter cementere bandets høje standard, og gøre enhver tvivlende sjæl til skamme. I et intenst og undersøgende heavy metalunivers, kan du denne aften komme tæt på de mørke sider af tilværelsen, og opleve dynamikken i sindets bipolare natur. Denne heavy metalkoncert vil du ikke gå glip af! 
 
Entré: 50,- / 30,- (m. studiekort) 
Dørene åbnes kl. 20:00 
PLUM GREEN + FRANK DISCO
18/05 2018

[ROCK] 
Plum Green kombinerer elementer af folk, grunge, goth og post-rock med hendes mørke lyriske prosa. Med et fokus på at konstruere intime live shows hvor hendes optræden både vil være påfaldende og opløftende. De rammer til af det bløde, lidt af det rå og lidt på følelsestangenterne. Den brede genre brug kan høres, men på et fuldført og velfungerende plan, hvor lyrikken er fængende og musikken får de svajende bevægelser ind i kroppen. 

Frank Disco gæstede vores scene under Von hatten Prisen og vender nu tilbage. Man kan se frem til en aften med gang i den, hvor de 3 unge fyre præsenterer os for et bredt rock-univers. Siden deres debut som de havde på vores kære scene, så er deres udvikling i musikkens verden vokset med lynets hast. 
 
Entré: GRATIS 
Dørene åbnes kl. 20:00 
PARTIET
19/05 2018

[REGGAE] 
De har været har før og nu er de her igen. Hver eneste gang bandet sætter deres ben på Hatten, er der lagt op til et brag af en fest. Partiet er uden tvivl et af Sveriges mest populære reggaeband og det skyldes nok til dels at de anerkendes som et af Sveriges dygtigste livebands. 
Med den karismatiske forsanger Fredrik Boltes i fronten, kan det ikke andet end at blive en koncert med masser af sprudlende energi. Denne aften bør ingen gå glip af. 

Entré: 50,- / 30,- (m. studiekort) 
Dørene åbnes kl. 20:00 
CROCELL + FEROCITY
25/05 2018

[METAL] 
Efterhånden som medlemmerne i den aarhusianske dødsmetal-maskine bliver ældre, træder systemkritikken og verdensleden tydeligere frem i lyrikken og musikken, der vrænger skarpere og skarpere ad en verden i frit fald. Det er en lige højre til en verden, hvis potentiale ødelægges af magtelitens inkompetence. Death/black metal med masser af rå, skandinavisk kraft har dannet udgangspunkt for Crocells lyd.  Bandet har desuden etableret et ry som et imponerende live-band herhjemme og i Europa.  

En brutal og uforsonlig musikstil, dog med et hint af melodiske toner som Ferocity har gjort til deres varemærke igennem flere år. Med inspiration fra New York dødsmetal samt svenske og polske dødsmetal bands har Ferocity sammenbrygget deres helt egen lyd. 

Entré: 50,- / 30,- (m. studiekort) 
Dørene åbnes kl. 20:00 
MIRJA KLIPPEL
26/05 2018

 [SINGER-SONGWRITER] 
Den unge finske sangerinde og sangskriver, Mirja Klippel synger om skovene, søerne og dyrene. Om blodsbånd og bedstefædre i kamp for hvert sit fædreland. Hun synger om nomadeliv og næstekærlighed – og om aldrig helt at høre til. Hun skriver for at få verden til at give mening. Om mennesker, deres følelser og handlinger - og konsekvenser. Hendes egen historie og fremtid.  

Entré: 40,- / 20,- (m. studiekort) 
Dørene åbnes kl. 20:00 
JAM
01/06 2018

Frem med talenterne og op på scenen! Vi giver os i kast med endnu en omgang jam og det skal uden tvivl nok blive godt. Hvis du trænger til at spille noget guitar, få luftet stemmebåndet eller har en bette joke i ærmet, så er du mere end velkommende og vi glæder os til at se dig/jer. Vi stiller både en scene og et publikum til rådighed, så kom og hvis os hvad du dur til. 
 
Entré: GRATIS 
Dørene åbnes kl. 20:00 
CECILIE BECK
02/06 2018

[EKSPERIMENTEL FUNK] 

Med Cecilie Beck bevæger vi os ind i en blandet verden af folk, jazz og aktivisme. 
Sangerindens rå vokal akkompagneres af blæseinstrumenter og tunge rytmer der trækker tanker mod den kreative udfoldelse fra Agnes Obel og dennes ligekvinder. 
Man kan se frem til en lækker intim koncert med denne kunstner. 

Entré: 40,- / 20,- (m. studiekort) 
Dørene åbnes kl. 20:00 
JAM
06/06 2018

Så er det endnu en gang tid til jam. Vi sørger for instrumenterne og lyden, i sørger for underholdningen. 

Som altid loves der knaldgod stemning når Von Hatten åbner dørene til dette faste arrangement, og så skader det da ikke at man får en lille fadøl for sit hårde arbejde på scenen.  
 
Entré: GRATIS 
Dørene åbnes kl. 20:00 
MIDDELALDER FEST
13/07 2018

FREDAG D. 13/07 + LØRDAG D. 14/07 
 
[TEMAFEST]  
Så er tiden inde til at trække i middelalder tøjet, når vi afholder vores årlige middelalder weekend. Vi har udsmykket vores elskede café, så man føler at man er kommet til en anden tid. Der vil være forskellige konkurrencer, hvor præmien ganske givet er noget læskende til ganen.  
 
LØRDAG: har vi besøg af ’Almune som underholder med musik der passer til tidsperioden 
Traditionen tror serverer vi lørdag helstegt pattegris med tilbehør. Dette er ved 19 tiden og der er tilmelding på dagen (50,-).  
 
Sidste men ikke mindst får vi besøg af Anders Ejs Randa fra Randa Tattoo, som vil tilbyde hånd stukkende tatoveringer lavet på stedet til fornuftige priser. 
Som altid vil der være rig mulighed for at kaste sig over vores mjød eller fadøl.  
 
Begge dage åbnes dørene kl. 15:00 
JUL I JULI
24/07 2018

[TEMAFEST] 
Glade jul, dejlige jul…. Ja, du læste rigtigt. På Café von Hatten er det jul to gange omåret! Kom ned og oplev en helt særegen fest denne højhellige tirsdag! Dyp dine fødderne eller hele kroppen i vores badebassin med indbygget juletræ, køb dig en kold juleøl og har du været artig i år, så kommer julemanden? 
En klassisk tradition der har kørt på hatten i mange år og som ALDRIG bliver for gammel. Kom frisk og hjælp os med juleklipningen! 
 
Entré: GRATIS 
Dørene åbnes kl. 15:00 
NYTÅR
27/07 2018

[TEMAFEST] 
Nu er julen overstået, så er tiden kommet til at fejre nytår. Det er da almen viden. På von Hatten har vi flittigt pudset lakskoene, strøget skjorterne og købt de smukke kjoler, så lad os komme i gang med at feste!  
Traditionen tro ser vi halvfemsårs fødselsdag og der skal drikkes Sofie- og JamesplatterDer er her mulighed for at gøre ekstra meget ud af sig selv for en gangs skyld og ja, man må gerne tage galla kjole eller habit på. 
 
Entré: GRATIS 
Dørene åbnes kl. 20:00 

Tilfældig video fra kommene optrædende