Nyhedsbrev

Von Hattens boligsituation
Det er med et stort smil, at Café von Hattens lejekontrakt er blevet genetableret, som varig og altså uden tidsbegrænsninger. Gennem 2 år har Cafeen haft korte lejemål med tre måneders varighed, grundet uenighed omkring von Hattens husleje med udlejeren af Von Hattenhus. Planerne for bygningen på von Hattenstræde er et renoveret von Hattenhus, med plads til ungdomspolitik, foreninger og kultur. Den øverste etage vil blive indrettet til almindelig beboelse. Selvom der er lang vej til et sådan kulturhus, er det vigtigste vist at Café von Hatten bliver boende på von Hattenstræde 7.

Vintermånderne
Efter et brag af et efterår med mange fede koncerter og arrangementet, siger von Hatten goddag til december måned med åbne arme. Vi starter ud med von Hattens årlige jule jam hvor vi starter med et specielt von Hatten Lucia optog.
Cafeen holder 33 års fødselsdag i år med Randers Egnsteater Kor til receptionen og Outer Region til at rocke fødselsdagen ud.
December står også på gamle klassikere, som 80s Inc den 23 og Niels Klapper Fisken den 25. Herudover er januar fyldt med koncerter som Get your gun og Sada Vidoo.


Tags:
Von Hattenhus fødselsdag

Koncerter

Body suspension